Ripsienpidennykset

Jos pitäisit huomattavista, pitkistä, luonnollisen näkoisistä silmäripsistä, jotka kestävät pidempään kuin maskara, näyttävät paremmilta kuin tekoripset ja loistavat lähempääkin tarkasteltuna, vastaus on ripsien pidennykset – kauneudenhoitoalan kuumin trendi vuosiin!

Kiehtovan, uuden 90-120 minuutin palvelun avulla ripsistä saadaan pidemmät, paksummat, kaarevammat ja tuuheammat. Ripset pidennetään tutkinnon suorittaneiden ammattilaisten toimesta, jotka asettavat pehmeät, synteettiset ripset suoraan omiin ripsiin, yksi kerrallaan. Ripsien pidennykset kestävät 2-4 viikkoa parhailla amerikkalaisilla tuotteilla, ripset brändiltä Lady Lash Extensions ja lääketieteellinen ultralaatuinen liima (Medical-Grade Ultra® Glue) brändeiltä Lady Lash Extensions ja JB. Useita ripsien pituuksia, kaarevuuksia ja paksuuksia on valittavissa ammattilaisen opastuksella eri tyyleille ja yksilöille. Herkkäsilmäisille on myös oma liimansa.

Ripsien pidennykset ovat huomaamattoman kevyet ja antavat sensuaalisen ulkonäon niin päivällä kuin yölläkin. Olit sitten menossa rannalle, lukioon, sukukokoukseen tai vihittäväksi, tai suunnittelemassa iltaa kaupungilla, ripsien pidennykset antavat sen ”wau” -näyn nuoruudesta ja elinvoimasta!

Olemme asiantuntijoita poistamaan ja korjaamaan ripsien pidennyksiä, jos ne ovat asetettu väärin toisaalla ja autamme omien ripsiesi uudelleen kasvattamisessa, jos ne ovat vaurioituneet taitamattoman hoitajan toimesta. Teemme kaikkemme, että saamme sopimattomat ripsien pidennykset poistettua niin nopeasti, hellästi ja vähin vaurioin omille ripsille kuin mahdollista.

Kokeneet ja taitavat teknikkomme käyttävät laadukkaimpia saatavilla olevia materiaaleja ripsien pidennyksiin, pitkä kestoista mutta hellävaraista lääketieteellistä liimaa ja äärimmäistä huolellisuutta antaakseen asiakkaalle halutun ulkonäön ja lopputuloksen. Maya Beauty salonki (est. 2013) tekee ripsien pidennykset yksilöllisesti vastaamaan kasvoja ja elämäntyyliä. Käytämme tekniikkaa, joka ei vaurioita omia ripsiä. Monet asiakkaistamme ovat käyttäneet ripsien pidennyksiä vuosia ja säilyttäneet omat upeat ripsensä!

 

Jälkihoito

Ripsien pidennysten laiton jälkeen tulisi nukkua selällään ensimmäinen yö, jottei ripset sotkeudu kuivuessaan. Seuraavana aamuna ripset voi erotella harjaamalla hellästi ripsiharjalla.

Ensimmäiset 2 päivää: Ei kasvojen höyrytystä, saunaa, höyrysaunaa tai uintia. Vältä vesikosketusta uusiin ripsiin.

2 päivän jälkeen: Vesiliukoista maskaraa voi käyttää, mutta ei vedenkestävää maskaraa, sen poisto saa ripsiliitokset irtoamaan.

Emme suosittele liian usein saunassa käyntiä tai runsaita kuumia suihkuja, koska jatkuva kuumuus voi aiheuttaa liimasidosten heikkenemistä.

Älä käytä pumpulia tai vanua suoraan ripsiin, koska puuvillakuidut voivat tarttua ripsien kiinnityskohtaan.

 

Kestotaivutus

Ripsien- ja kulmien kestotaivutuksella ja -värjäyksellä omiin ripsiin saadaan luonnollisesti näyttävyyttä. Ripset taivutetaan tyvestä ylöspäin, jolloin ripset saavat pituutta ja katse avautuu. Kestotaivutus on hellävaraisempi vaihtoehto, kuin päivittäinen ripsientaivuttimien käyttäminen. Halutessasi kokonaisvaltaisempaa muutosta ilmeeseen, voit ottaa samalla myös kulmien laminoinnin ja värjäyksen, joka hoitona on samanlainen. Kulmakarvat voidaan harjata haluttuun malliin käsittelyn jälkeen, ja pysyvät mallissa ilman ylimääräistä kulmavahaa/-geeliä.